Familjen först

Städning och vardagspussel

Hej alla underbara vänner som jag har här i min blogg! Idag hade jag tänkt att spinna vidare på det här ämnet som så många av er har skrivit om på nätet. Nämligen städning, eller snarare bristen på tid till att städa. Det här med att få sitt livspussel att gå ihop är sannerligen inte så lätt! Jag kan inte annat än att bli lite förvånad över att många av er kämpar så för att få vardagspusslet att gå ihop! Jag har anlitat en billig och bra städfirma som hjälpt mig med min hemstädning här i Nässjö. Det är en riktigt bra liten städfirma som till och med jag som utbildar mig på universitetet till KBT-terapeut har råd att anlita trots att jag lever på studielån. Tack Björnhult Bryggeri AB för att ni städar så fint hemma hos mig och för att jag nu får massor av tid över så att det berömda livspusslet numera går ihop! 

 

Jag är så glad över att jag just nu, i den situation som jag nu befinner mig i, haft möjlighet att få hjälp med städningen. Jag tänkte att jag ville hjälpa er att finna en prisvärd och bra städfirma och därför skriver jag ett rekommendationsinlägg, och därmed hoppas jag att ni som behöver hjälp med er hemstädning i Nässjö ska ta den här hjälpen. Det är det bästa rådet jag som blivande KBT-terapeut kan ge någon idag! Nu är ju priserna låga redan från början på Björnhult Bryggeri AB, och ännu lägre blir de ju med det här rut-avdraget. Jag tycker det är fint att det finns möjligheter nu även för vanliga medelsvenssons att kunna få den här hjälpen. Och med detta sagt hade jag inte så mycket mer att säga faktiskt om just det här.  

Detta inlägg var postad i