Familjen först

Nyservad bil inför semestern

Hej och god morgon alla mina härliga läsare. Det är snart dags för mig och frugan att ge oss iväg på en välbehövlig bilsemester. Jag jobbar som psykolog och de flesta som kommer till mig får hjälp med kognitiv beteendeterapi. Nu behöver jag en välbehövlig semester, även om jag älskar mitt jobb. Hur som helst ska det bli härligt att få vara ledig några veckor och få lite andra intryck än de man får här hemma. Jag sökte efter en bilverkstad i Vara för att ha en nyservad och säker bil att fara iväg i, och på rekommendation av en kollega valde jag att lämna bilen till ett företag som heter Högelids Bilservice. 

 

Nu har vi fått en körduglig bil och behöver inte vara oroliga att få motorstopp. Det är bara att tuta och köra! Högelids Bilservice har gjort ett mycket bra jobb med bilen och inte var det särskilt dyrt heller. Det är alltid roligt att få rekommendera er läsare företag som har bra tjänster att erbjuda. Ni som söker en bilverkstad i Vara borde göra som jag, och lämna er bil till Högelids Bilservice. Alltifrån små och enkla saker till mer avancerade och tidskrävande uppdrag fixar de på denna bilverkstad i Vara och personalen som arbetar där har jobbat med det mesta inom bilbranschen, vilket innebär att de kan hjälpa till med det mesta som rör bilar. Det vill säga servicearbeten, reparationer, felsökning och de har också däckservice och kan laga mindre plåtskador. Kort och gott en mycket användbar bilverkstad för alla oss i Vara. Det var hur lätt som helst att få en tid, och redan samma dag på eftermiddagen var bilen klar att hämtas. Jag ska skriva till er snart igen och berätta om de resmål vi besöker. Det var allt jag hade att berätta för tillfället! 

 

Detta inlägg var postad i