Familjen först

Klas Montage & Bygg

Hej på er och det är riktigt trevligt att ni kommer in på bloggen för att läsa alla inlägg som jag ska lägga ut idag. Ni vet ju att jag har mycket att göra som psykoterapeut med en egen mottagning och en och annan av er läsare brukar också höra av sig till mig för att få lite psykologisk rådgivning. Detta är helt okej men ibland är det roligt att få prata om helt andra saker och det är precis vad jag hade tänkt att göra i det här inlägget. 

 

När jag behövde hjälp av en byggfirma i Ystad slängde jag ut lite krokar bland annat på jobbet i fikarummet. Genast var det en person, en överläkare, som berättade att hon fått hjälp av ett företag som heter Klas Montage & Bygg. Denne överläkare berättade om en lyckad köksrenovering och rekommenderade mig att anlita det här företaget vilket jag också gjorde. Det är en specialanpassad friggebod som de har uppfört på baksidan av trädgården och det blev precis det resultat jag hade önskat mig. Så nu är vi i alla fall två mycket nöjda personer som har fått hjälp av Klas Montage & Bygg och det känns roligt att få ta upp och berätta om det här företaget på bloggen. Ni som söker efter en byggfirma i Ystad med omnejd och som vill kunna lita på att få kompetent hjälp kommer att kunna få det av Klas Montage & Bygg. Det här företaget kan ni komma i kontakt med genom att antingen ringa eller besöka dem. För att underlätta för er som är intresserade av att få reda på mer om denna byggfirma i Ystad så lägger jag in en länk i texten som ni kan klicka på om ni vill komma vidare till deras hemsida. 

Detta inlägg var postad i