Familjen först

Gruppseans i Örebro

Hej på er!

Nu ska ni få höra om något spännande, vi är några vänner här i Örebro som testat gruppseans för första gången. Vi har alla varit nyfikna på att testa det och alla av oss är ju öppna och mottagliga för det andliga. Vi kan verkligen ha så roliga och intressanta samtal och diskussioner. Jag kan tycka det är så skönt att ha träffat vänner som tycker och tänker lika om något sådant, för det är en sådan sak som man annars kan känna att folk som inte är lika öppna för sådant dömer en för.

De flesta i vårat kompisgäng har alla testat både olika former av healing, tarotkortläggning och att gå till ett medium. Men nu bestämde vi oss för att boka en gruppseans. Vi gjorde det till en helkväll och ordnade med massa god mat också, som ett knytis så alla hade något de lagade och tog med sig. Det blev superlyckat! Och till efterrätt hade vi också en massa gott.

Kvinnan som kom till oss för att hålla gruppseans var väldigt härlig och hon fokuserade bara på positiva och snälla energier. Alla av oss fick med oss budskap och meddelanden från andra sidan, någon lite mer och någon lite mindre men så blir det ju ofta. De vi har på andra sidan kan vara olika starka eller vilja fram mer eller mindre. Vissa kanske bara vill bekräfta att de finns med en, medan andra känner att de har något viktigt att framföra.

Det blev en givande stund som ledde till både skratt och en del tårar, men tårar av lättnad och tacksamhet. Det blir liksom en skön känsla efteråt och många av oss kunde uppleva som en tröst eller lindring i sorg men också som att det gav ny energi. Är ni nyfikna på att testa så samla ihop några stycken och boka en gruppseans ni med, det är verkligen fint och givande.

Ha en fin dag med solsken och härliga energier!

Detta inlägg var postad i