Familjen först

Ett företag för dig som behöver hjälp med markarbeten

Hej på er alla mina läsare och det är riktigt trevligt att få starta den här dagen med att skriva lite här på bloggen. Om en timme bär det iväg till jobbet som KBT-terapeut, ett arbete som jag älskar. Jag brukar ge mina patienter rådet att skaffa sig ett intresse, något som får dem att skingra tankarna på sina problem, och som får dem att bara befinna sig i nuet! Jag har själv ett sådant intresse och det är min trädgård. Nu har jag behövt hjälp av ett företag som sysslar med markarbeten i Halmstad eftersom jag behövde hjälp med att gräva upp cirka 50 kvadratmeter av baksidan av trädgården för där ska det inom kort bli en pool, något som varit en dröm länge. Det är viktigt att förverkliga sina drömmar, om de är realistiska, och det var den här drömmen i alla fall, fast det krävdes hjälp av Affes Mark o Skogstjänst i det här förberedande skedet med att göra i ordning marken.  

 

Nu har de nästan gjort klart sitt arbete och det tog inte många dagar, men så är de ju verkligen professionella. Affes Mark o Skogstjänst är som sagt ett företag som jag tänkte skulle bli lite omskrivna så här i dagens allra första inlägg, helt enkelt för att detta är det perfekta företaget att anlita för dem som behöver hjälp med sina markarbeten i Halmstad, men det här företaget hjälper också till med markarbeten i Ljungby. De som arbetar på Affes Mark o Skogstjänst har varit mycket trevliga och tillmötesgående, tänk om alla företag hade en lika trevlig kundservice som de har på Affes Mark o Skogstjänst! Så behöver ni hjälp med era markarbeten i Halmstad eller Ljungby ska ni definitivt höra av er till detta företag! 

Detta inlägg var postad i