Familjen först

En takfirma i Halmstad

God förmiddag på er där ute, hur har ni det i höstsolen? Jag ska inte sticka under stol med att jag idag faktiskt har avnjutit en och annan kopp kaffe i det vackra höstvädret. Jag vill passa på att njuta så mycket det bara går i det härliga vädret under några dagars semester ifrån jobbet som terapeut. Jag tänkte att jag idag ska berätta om en jättebra takfirma i Halmstad som lagt ett nytt tak hemma hos oss, företaget heter Tomas Jonsson TJs Tak och Bygg AB

 

Jag och min tjej köpte det här huset för ett år sedan och vi har hela tiden snackat om att vi borde göra något åt det dåliga taket. Vi fick höra av ett par bekanta att det fanns ett väldigt bra företag som våra bekanta själva hade anlitat. De hade blivit supernöjda och rekommenderade oss att ta hjälp av samma företag vilket vi också gjorde. De kom hem till oss och de undersökte taket för att se om det antingen kunde renoveras eller om det behövde bytas ut. Tyvärr var taket i så dåligt skick så det inte gick att renovera. Takläggarna på Tomas Jonsson TJs Tak och Bygg var hur trevliga som helst men de var också fantastiskt duktiga. De jobbade noggrant och effektivt och det tog faktiskt inte många dagar så hade vi ett helt nytt tak. Om ni är på jakt efter en riktigt suverän takfirma i Halmstad tycker både min tjej och jag att ni ska ta och anlita Tomas Jonsson TJs Tak och Bygg AB. De vet verkligen vad de gör och ni kommer inte bli besvikna över takläggarna och deras kompetens, det kan jag lova er! 

 

Detta inlägg var postad i