Familjen först

En pålitlig bilverkstad i Kristinehamn

HHej och god kväll alla mina härliga läsare. Har ni haft en lika underbar dag som jag? Nu skippar vi småpratet och går rakt på sak, för jag har något viktigt att berätta så det är lika bra att få det sagt! Det är många av er som har frågor och funderingar på det här med att hitta en bra bilverkstad i Kristinehamn, det verkar som om många haft svårt att finna ett seriöst och professionellt företag inom detta. Jag tänkte därför tipsa er om ett företag som heter Aldrins Bilservice som är den bilverkstad i Kristinehamn som jag alltid åker till när jag behöver hjälp med bilen. 

 

Personalen som jobbar på Aldrins Bilservice är verkligen kunniga i att laga och serva i stort sett alla bilmodeller. När jag var där senast fick jag hjälp med att laga en rostskada och även denna gång blev jag lika nöjd som alltid. Det här företaget är så bra, så även ni som bor en bit bort borde fundera på om det inte vore bra att lämna er bil till Aldrins Bilservice nästa gång ni behöver hjälp. Jag har haft körkort och bil i 30 år, och under dessa 30 år kan jag räkna på ena handens fingrar de verkstäder som verkligen har varit bra. Eller så är det bara jag som haft en osedvanlig otur. Har man en gång fått smak på en sådan här bra bilverkstad i Kristinehamn, då vill man inte byta. Eftersom det är så många som har frågat mig om detta med bilverkstäder, så förstår jag att även flera av er har varit missnöjda och besvikna. Så gör som jag och många andra med mig, se till att ni lämnar bilen nästa gång till Aldrins Bilservice. Nästa inlägg ska handla om en alternativ hälsobehandling, kom in och läs strax! 

 

Detta inlägg var postad i