Familjen först

En byggfirma med allservice i Borlänge

Hej och hallå på er alla och välkomna till torsdagsinlägget. Jag jobbar som KBT-terapeut och patienten jag skulle haft nu timmen efter lunch dök aldrig upp vilket ger mig lite tid över till att skriva i bloggen. Man får passa på när det blir en stund över att sätta sig ner och riktigt reflektera, och det är precis detta jag gör nu och så kom jag på att jag borde skriva ett inlägg om en byggfirma som även erbjuder allservice i Borlänge.  

 

Jag älskar mitt arbete men eftersom jag har mig själv som arbetsredskap är det extra viktigt att få koppla av när jag är ledig. Det gör jag allra helst i mitt hus som är 100 år gammalt. Det finns alltid att göra med gamla hus och därför tog jag hjälp för ett tag sedan av ett företag som heter Jockes Bygg & Snickarservice för de gamla fönstren skulle bytas ut, och det är bara en av många grejer de är väldigt bra på där på Jockes Bygg & Snickarservice. Jag tycker inte bara om att få hjälpa mina patienter, jag vill gärna hjälpa också er läsare som behöver hjälp antingen inom bygg eller inom allservice i Borlänge genom att nämna några ord om det här företaget och vad de kan hjälpa till inom. Jag har som sagt fått bytt ut fönstren, men det här företaget har många strängar på sin lyra och byter även dörrar, bygger altaner och glasverandor, det mesta inom renovering, ombyggnad eller tillbyggnad är bara ett litet urval av vad de kan hjälpa till med. Alla som behöver hjälp inom bygg eller allservice i Borlänge med omnejd borde ta och kolla med det här företaget. Deras kundservice är i en klass för sig vilket innebär att de som anlitar Jockes Bygg & Snickarservice blir nöjda och belåtna. 

Detta inlägg var postad i